Macbook pro on oivallinen työkalu huipulle pyrkivälle muotibloggaajalle. Etenkin aloittelevan muotibloggaajan kohdalla uuden Macbook pro -koneen hinta vain saattaa hirvittää ja bloggaajan voi olla vaikea saada kasaan rahoja uuteen koneeseen. Muotibloggaaja nimittäin ansaitsee vain harvoin yhtään mitään heti blogin alkutaipaleelta lähtien ja voi kestää melko pitkäänkin, että blogi alkaa tuottaa kunnolla rahaa. Toisaalta hyvä tietokone, kuten Macbook pro, on todella tärkeä työväline tämän kunnianhimoisen tavoitteen saavuttamisessa. Ilman kunnon konetta bloggausinto laantuu helposti eikä bloggaaminen välttämättä tunnu kovin mielekkäältä. Mikä siis neuvoksi?

Macbook pro edullisesti

Ilahdut varmasti kuullessasi, että Macbook pro on mahdollista ostaa myös edullisesti ja turvallisesti. Käytetty macbook pro löytyy luotettavasti mReselliltä. Kyseessä on käytettyjä Applen tuotteita ammattimaisesti myyvä verkkokauppa, joka tarjoaa tuotteilleen, myös Macbook pro -tietokoneille, 12 kuukauden takuun. Näin käytetyn tuotteen ostaminen on turvallista, etkä ole vaarassa ostaa sikaa säkissä. Edullisimmat Macbook pro -koneet maksavat mResellillä noin 570 euroa eli huomattavasti vähemmän kuin Macbook pro maksaisi uutena. Toki hinta riippuu koneen mallista ja kunnosta, mutta yleisesti voidaan sanoa, että mResellin Macbook pro -koneet tarjoavat ostajan rahoille vastinetta.

Kierrätä myös itse

MResell saa myymänsä Macbook pro -koneet ja muut Applen laitteen asiakkailtaan, joille se maksaa laitteista hyvän hinnan, ja myy laitteet edelleen. Jos myös sinulla on kotona käytettyjä Applen laitteita, joita et enää tarvitse, kannattaa kierrättää nämä laitteet edelleen ja ansaita niistä rahaa. Rahat voi käyttää vaikkapa hieman uudemman Macbook pro -koneen alkukassana ja tarvitset näin koneen ostoon entistä vähemmän rahaa. Applen tuotteiden kierrättäminen mResellin kautta on lisäksi erittäin helppoa, sillä mResell tarjoaa mahdollisuuden käyttää näppärää kuriiripalvelua, joka hakee laitteesi suoraan kotoasi.

Rahan lisäksi säästät myös luontoa kierrättämällä Applen tuotteesi mResellin kautta. Kierrättäminen nimittäin pidentää näiden laadukkaiden tuotteiden elinkaarta. Muotibloggaajana tarvitset erityisen nopean ja tehokkaan koneen, jotta esimerkiksi kuvien käsittely onnistuu sujuvasti. Suosittu Macbook pro on juuri tällainen tietokone. Sinulta saattaa jo löytyä tietokone, joka ei aivan pärjää Macbook prolle, mutta joka toimii vielä moitteetta ja voisi olla hyvä kone vielä jollekin toiselle.

Muotibloggaajana voit viedä blogissasi mResellin ilosanomaa eteenpäin ja hyödyttää näin lukijoitasi. Koneen ostaminen käytettynä on mielenkiintoinen blogipostauksen aihe, joka tarjoaa blogisi lukijoille merkittävää lisäarvoa. Kun höystät postauksesi näyttävillä aiheeseen liittyvillä kuvilla ja kerrot vaikka, mihin kaikkeen mReselliltä ostamaasi konetta käytät, voit saada aikaan sekä visuaalisesti että sisällöllisesti mielenkiintoisen postauksen. Usein blogiskenessä menestyvät etenkin sellaiset postaukset, jotka ratkaisevat jonkin lukijoiden ongelman – ja yllättävän monella on rahaan liittyviä ongelmia. Tästä syystä usein rahaan ja etenkin sen säästämiseen liittyvät postaukset ovatkin usein niin kovin suosittuja.