Kesän tyylitrendit 2017 tulevat varmasti näkymään katukuvassa kesän aikana. Keskitytään seuraavaksi naisten muotiin: kesän 2017 muotitrendejä ovat esimerkiksi romanttiset röyhelöt, raikkaat raidalliset paidat, hohtava metalli, viktoriaaninen gootti, sporttiset asut, monipuolinen pliseeraus, tyylikäs tylli, erilaiset vyöt, leikkisät leikkaukset, seksikäs pitsi ja villit kukkakuviot. Edellä on mainittu muutamia esimerkkejä kesän muodista, joissa näkyvät selvästi naisellisuus, romanttisuus ja luova vapaus yhdistellä asukokonaisuuksia. Selkeät linjat ja boheemisuus ovat myös teemoina, joten jokaiselle pukeutujalle löytyy varmasti kesän muodista jotakin itselle sopivaa.

Miltä näyttää kesän 2017 miesten muoti?

Epävirallinen miesten muotiviikko ja tyylitietoisten näyttäytymispaikka on Firenzen Pitti Uomo. Näyttävät sukat ovat nyt huomion keskipisteenä, eli trendikkäin pukeutuu kirkkaanpunaisiin, pikkuruudullisiin tai raidallisiin sukkiin. rumista kengistä tulee kesän it-juttu, mutta tyylitietoisimmat miehet käyttävät jaloissaan ruskeansävyisiä derby-kenkiä tai mustia nahkaloafereita. Housun lahkeiden oikea mitta on tärkeä: ne ovat tosi lyhyet tai tosi pitkät. Tyylikästä on pukeutua myös päästä varpaisiin asti raitoihin, ruutuihin – tai jopa molempiin. Takeista laatutietoinen henkilö vetää ylleen polvimittaisen ja pehmeää villakangasta olevan ulsterin, jossa on selkämykseen kiinnitetty vyöpala ja kaksi riviä nappeja.

Kevään 2017 meikkitrendit

Kesän 2017 meikkitrendit suosivat ehostuksessa niin aitoa luonnollisuutta kuin myös rohkeita ja kirkkaita värejä. Trendikkäin ehostus suosii siis yhtä lailla rohkeaa ja vähän luonnollisempaa meikkaajaa. Haluatko luoda kasvoillesi viimeistä huutoa olevan juhlameikin tai sporttiset nudekasvot? Päädytpä kumpaan vaihtoehtoon tahansa, niin molemmat ovat muodissa. Luonnollisen ehostuksen lopputuloksella tavoitellaan, että iho näyttää kuulaalta ja tasaiselta. Juhlameikki puolestaan saa näkyä ja olla huomiota herättävä. Converse kengät ovat vakiinnuttaneet asemansa kuluttajien keskuudessa, niin myös ehostus muuttuvine trendeineen tulee aina kiinnostamaan naisia iästä riippumatta. Mikä on sinun valintasi tänä kesänä?