Muoti muuttuu jatkuvasti. Muotitietoinen ottaa muodista vaikutteita tyyliinsä sitä mukaan, kun vuodenajat ja trendit muuttuvat. Mitä kaikkea tyylitietoisen täytyy tietää tämän syksyn kuumimmasta muodista?

Kasari on pinnalla jälleen – tervetuloa takaisin minimitta ja metalli!

Tämän syksyn catwalkia hallitsee lievä kasarituulahdus. Catwalkin huippuluomukset voisivat olla suoraan popin kuningattaren Madonnan kasarilevyn kannesta. Tänä syksynä voit siis insipiroitua huippumerkkien, kuten ralph laurenin, kivipestyistä farkuista, näyttävistä korvakoruista, rennoista nahkavaatteista ja harteikkaista linjoista sekä minimittaisista vaatteista ja metallinhohtoisista väreistä. Muista korostaa vyötäröä!

Hyvästi kaulahuivi – tee tilaa uudelle trendille, kaulapuserolle!

Perinteinen syksylookki korostuu lämmittävästä muhkeasta kaulahuivista. Nyt tämä trendi sai joutaa catwalkeilta romukuoppaan, kun mallien kaulan lämmikkeenä nähtiin huivin sijaan pusero. Kiepsauta siis huivin sijaan lämmikkeeksi muhkea villapaita tai college. Tämä on samalla kolean syysilman villi kortti: jos syksyinen keli alkaa tuntua liian kylmältä, on sinulle sopivasti mukanasi ylimääräinen vaatekerros!

Epäsymmetriaa korvissa – sädehdi tyylikkäänä kuin leffatähti näyttävällä korviksilla, mutta vain toisessa korvassa

Kauden bileasupaniikin voi nyt virallisesti unohtaa, sillä syksyn tyylikkäin asuste ei vaadi seuraukseen kuin pelkistetyn lookin. Napsauta korvaasi pariton jättikokoinen meganäyttävä korvakoru, ja vaikutus on taattu! Arkinenkin lookki kokee tällä kikalla tuhkimoefektin ja olet illan kuningatar – ilman stressiä laittautumisesta.

Kesää ei ole enää jäljellä – mutta kesämuotia on! Nämä kesän kuumat lookit ovat must vielä syksylläkin!

Viime kesän kuuminta trendiä edusti pliseerattu midipituinen hame. Sama hame taipuu vielä syksyisenkin lookin osaksi, ja alle voi huomaamattomasti sujauttaa lämmittävät leggarit.

Toinen pintansa pitävä trendi on cowboybootsit – nämä nahkaiset länkkärileffojen kuningasasusteet ajavat syyskengän homman paremmin kuin hyvin – ja bonuksena supertrendikkäästi!

Syyskuosien laaja kirjo – bongaa näistä syksyisen catwalkin kuoseista suosikkisi!

Oikeat kukat ovat jo kuihtuneet kylmyydestä, mutta kukkaloistosta pitävälle syksy tarjoaa mahtavaa herkkua – räväkkä syksyinen kukkakuosi on tämän sesongin must! Yhdistä siis viime kesältä jäänyt täydellinen kukkamekko syksyisiin asusteisiin, ja syksyn trendilook on kadehdittavan valmis!

Silkkuhuivien kuosit ilahduttavat tänä syksynä silmää perinteisesti päässä – mutta sen lisäksi myös muina vaatekappaleina! Silkkihuivista voi taiteilla itselleen vaikkapa tyylikkään hameen.

Ruudut ovat taas täällä! Kyllä, kuulit oikein, perinteinen ruutukuosi on jälleen muodissa. Jee! Nyt tässä on kuitenkin pieni juju: tänä syksynä ruudut hohtavat kirkkaissa väreissä. Vau!

Viidakon tuntua kuoseihin tarjoavat kasaritapaan muodissa olevat, Tarzanin inspiroimat eläinprintit. Nappaa vaatekaappiisi mukaan seepraa ja leopardia. Ja miksei myös leijonaa! Rohkea valitsee kokonaan eläinprintillisen pitkän takin, kun hillitympi fashionista turvautuu eläinkuosillisiin asusteisiin.

Kauppakassi on nyt chic

Suurimmalle osalle naisista tilanne on tuttu: kainalossa on upea merkkikäsilaukku. Sen lisäksi käsissä on kuitenkin kuusi muuta kassia täynnä ostoksia. Kaameaa, eikö? Muotijumalat ovat vastanneet rukouksiimme, ja suuret suunnittelijanimet ovat siunanneet meitä suurilla muodikkailla versioilla kauppakassista. Mikä parasta, nämä upeat kauppakassit ovat nyt cool!

Syksyn upea sävypaletti

Tänä syksynä muotivärejä on tarjolla laidasta laitaan. Syksyn pimetessä valoa elämään tuovat neonväriset vaatteet, juhlijalle ominaisin valinta on metallivärit. Barbien suosikki eli fuksia täyttää tänä syksynä jokaisen muotitietoisen kaapit. Ruskan kanssa menee tänä syksynä parhaiten punainen. Mikä trendiväreistä on sinun valintasi?