Uudet tyylisuuntaukset valtaavat vaatteiden markkinoita riippumatta siitä, millaisista vaatteista puhumme. Vaikka Euroopan suurkaupunkien catwalkeilla nähdään enimmäkseen futuristisia taideteoksia muistuttavia taidonnäytteitä, nämä tapahtumat yhdessä muotimaailman vaikuttajien kanssa saavat aikaan vuosittain vaihtuvia erilaisia tyylisuuntauksia ja tendenssejä, jotka heijastuvat nopeaan tahtiin myös vaatekaupoissa myytäviin vaatteisiin.

Mitä ovat sitten vuoden 2021 uusimmat urheiluvaatteiden tyylisuuntaukset? Nappaa seuraavat trendikkäät urheiluvaatteet kätevästi mukaan pohjoismaalaisesta Aim’n-verkkokaupasta ja päivitä vaatekaappisi urheiluosasto uuteen uskoon!

Urheiluvaatteiden uusimmat tyylisuuntaukset vuodelle 2021

On sanomattakin selvää, että koronavuosi on kurittanut kovalla kädellä myös muotimaailmaa. Talouden taantuma on heijastunut myös vaatekauppojen valikoimaan ja uusien tendenssien syntyyn, jotka noudattavat aika lailla samaa kaavaa edellisvuoden kanssa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita suinkaan sitä, että se, mikä oli vuonna 2020 muotia, ei olisi sitä enää!

1. Neonvärit

Sen lisäksi, että huomiota herättävät neonvärit ovat ilmestyneet juhla-asusteisiin ja arkivaatteisiin, voi jo muutamalla vilkaisulla huomata, kuinka kauppojen urheiluvaatteet ovat seuranneet tämän tendenssin perässä. Nyt neonväreissä ei voi mennä liian pitkälle, sillä voimme törmätä kokonaisiin asukokonaisuuksiin, jotka loistavat kilpaa eri neonväreissä. Ehkäpä synkkä koronavuosi on toiminut osasyyllisenä siihen, että neonvärit ovat taas muotia?

2. Mustat maskit

On sanomattakin selvää, että maskisuositukset ympäri maata ja maailmaa ovat johtaneet siihen, että maskien valmistus on lähes räjähtänyt käsiin. Erilaisia maskeja vilahtelee sekä salilla että lenkkipolulla, mutta vuoden 2021 kysytyin maskiväri on kiistattomasti musta.

3. Trendiväreinä ruskean eri sävyt sekä beige ja kameli

Vuoden 2021 kiistattomat trendivärit ovat erilaiset ruskean sävyt, erityisesti beige ja kameli. Myös pohjoismaalaisen Aim’n-verkkokaupan treenivaatteet huokuvat näitä vuoden 2021 trendivärejä. Sen lisäksi, että nämä värit ovat todella monikäyttöisiä, niitä esiintyy useissa laadukkaissa materiaaleissa ja ne huokuvat eleganttia, mutta samalla huolellista tyyliä.

4. Pyöräilyshortsit

Iki-ihanat ja iki-inhotut pyöräilyshortsit ovat täällä taas! Kaikkein uskaliaimmat voivat pukeutua erilaisilla pastelliväreillä tai huomiota herättävillä kuvioilla varustettuihin pyöräilyshortseihin, mutta jos haluat seurata varovaisesti tämän tendenssin vanavedessä, tavalliset mustat pyöräilyshortsit onneksi riittävät tähän tehtävään!

5. Ekologisista materiaaleista valmistetut urheiluvaatteet

Kestävän kehityksen mukaiset tekniset kankaat eivät pelkästään ole vuoden 2021 tendenssi, vaan suuntaus, joka on monien mielestä tullut jäädäkseen. Uudenlaiset innovaatiot urheiluvaatteiden materiaaleissa ovat tuoneet merkittäviä muutoksia sekä ihmisten hyvinvoinnin että ympäristön hyvinvoinnin kannalta. Kierrätetyistä materiaaleista, hukkakankaista ja luonnollisista väriaineista valmistetut urheiluvaatteet ovat muotia, mutta samalla myös luonto kiittää!

6. Minimalistinen design

Yksiväriset, saumattomat, koruttomat ja suorasukaiset treenivaatteet sopivat varmasti jokaiseen makuun. Jos haluat vältellä muodikkuudestaan huolimatta shokeeraavilla kuvioilla varustettuja pyöräilyshortseja ja kirkkaita neonvärejä, voit aivan yhtä hyvin noudattaa vuoden 2021 trendejä pukeutumalla yksinkertaisiin ja minimalistiin urheiluvaatteisiin. Joskus vähemmän on tosiaan enemmän!